|LOKAAL ADVERTEREN

Regio Targeting

Regio Targeting is het adverteren op de websites van de grootste uitgevers van Nederland, maar dan specifiek in de voor u relevante regio’s. Denk aan de titels van Sanoma Media in de gemeente Meteren bijvoorbeeld.

Regio Targeting kan op stads- en soms zelfs op postcodeniveau. Daarnaast is het combineerbaar met andere producten als Audience Targeting. Zeker voor de retailsector is Regio Targeting een krachtig instrument tegen relatief lage kosten.

Publieksklapper
Ieder aankoopproces begint bij de A van Attention.
De Publieksklapper is bij uitstek geschikt om binnen een beperkt geografisch gebied veel gerucht te maken aan uw actie. U kunt hierbij in korte tijd een groot deel van de bevolking in uw werkgebied bereiken.
Kostentechnisch is dit voordeliger dan Radio, voordeliger dan print, maar minstens zo effectief. Daarnaast is het transparant en volledig meetbaar.

Uiteraard kunt u dit product koppelen aan gebruikersprofielen of sites waardoor u slechts de bezoekers binnen uw doelgroep bereikt en daarmee een fors deel van uw budget bespaard. Dit geldt uiteraard ook voor de B2B sector.

 
 
 

Kostenbesparing! U bereikt meer relevante consumenten voor minder geld!
Omdat u adverteert op de beste sites van Nederland!
Omdat u ook de mensen bereikt die niet de lokale bladen lezen! Vergrijzing!
Omdat u glashelder kunt zien wat het u oplevert en wat het u kost.
img1